שנים שאוהב את התחום ועל מנת להתפתח החלטתי לפתוח קבוצת פייסבוק, קבוצה מאוד פעילה ומקצועית בשם סודות המעשנה והסו-ויד, קבוצה שבה ניתן יהיה לשתף מידע בקלות, להתייעץ וגם אפילו להשוויץ קלות 😉 .
לא יכולתי לעשות את זה ללא חברי האדמינים שעוזרים ב day 2 day הלו הם אלי גור, שלומי אשורי ו פביאן הולצקן אשר דואגים ביחד איתי שלכל אחד יהיה מענה, לשמור על רמה מקצועית ונעימה
התחלנו עם מעשנה, נכנס גם תחום השרקוטרי ולבסוף גם סו-ויד שהוסיף לנו עוד מימד בטיפול במזון.
בקבוצה רצוי להתייעץ ולשאול שאלות (רלוונטיות לתחום כמובן), נא לעבור על הנעוץ ולבצע חיפוש טרם הבקשה כי ב90% מהמקרים כבר נשאלה השאלה…
רצוי להזמין חברים אשר בתחום ו\או מתעניינים אני בטוח שיהנו מהקבוצה כמו שאנחנו נהנים
תהנו
יריב