2 ק"ג בשר בקר (צוואר/צלעות)
1 ק"ג שומן בוקס
50 גרם מלח
30 גרם כמון
50 גרם פפריקה מתוקה בשמן
50 גרם קייג'ון
20 גרם צ'יפוטלה
20 גרם פלפל גרוס
150 גרם בצל גרוס דק
מעט פטרוזיליה
350 מ"ל מי קרח
2 ק"ג בשר בקר (צוואר/צלעות)
1 ק"ג שומן בוקס
50 גרם מלח
30 גרם כמון
50 גרם פפריקה מתוקה בשמן
50 גרם קייג'ון
20 גרם צ'יפוטלה
20 גרם פלפל גרוס
150 גרם בצל גרוס דק
מעט פטרוזיליה
350 מ"ל מי קרח
2.5 ק"ג בקר (אני השתמשתי בצוואר)
2 ק"ג בשר כבש
1.5 ק"ג שומן כבש
50 גרם מלח
30 כרם פלפל שחור גרוס
20 גרם סומק
20 גרם בהרט
צרור וחצי פטרוזיליה
150 גרם צנוברים
300 מ"ל מי קרח
5 קילו בשר בקר (צוואר/צלעות)
2 קילו שומן בוקס
מלח שום
פלפל 4 עונות
חצי כוס פפריקה מעושנת
כף גרגירי אניס
כף זרעי שומר
פלפל חריף לפי הטעם
פלפל קאיין
פלפל שאטה
מעט פטרוזיליה
400 מל מי קרח
שווארמה ביתית על הגריל.
הבשר בד"כ לא מתובל, התבלינים מפוזרים על הבשר לאחר החיתוך ולפני ההגשה (על מנת לא לשנות את טעם הבשר והתבלינים עצמם על ידי הצלייה.